Beginnen met golf

Als je wil beginnen met golf dan begin je met het halen van je golfvaardigheidsbewijs (GVB). Dat kan een NGF-Baanpermissie zijn of een EGA-Handicap. En om die te halen heb je natuurlijk lessen nodig.

Op de meeste golfbanen is dit een erg lang en kostbaar traject. Bij EasyGolf haal je al na twee dagen je officiele NGF-Baanpermissie en kun je meteen zelfstandig gaan spelen op de Nederlandse golfbanen. Want golfen leer je door het te doen!

Beginnen met golf stappenplan

Beginnen met golf doe je zo:

  1. Kies een GVB cursus & Schrijf je in met het inschrijfformulier
  2. Doe mee met de GVB cursus (+ leg het theorie examen af)
  3. Ontvang gegarandeerd je landelijke NGF Baanpermissie

Met je landelijke NGF Baanpermissie kan je zelfstandig beginnen met golf op heel veel golfbanen in Nederland!

Je Baanpermissie kan je vervolgens zelfstandig omzetten naar Handicap 54. Hiervoor moet je trouwens wel geslaagd zijn voor het theorie examen! Informatie en de oefenexamens kan je vinden op onze download pagina.

Ontspannen je theorie-examen halen

Je krijgt van ons alles wat je nodig hebt om je te helpen slagen; heldere samenvattingen van de Golfregels, het officiële Regelboekje en je kunt online de ‘echte’ examens oefenen. Twijfel je nog? Doe dan mee aan onze 2 uur durende theoriecursus en je kunt bijna niet meer zakken. Soep en broodjes zijn bij de uitleg inbegrepen.

 

Golflessen, snel en simpel

De GVB cursus

Easy Golf organiseert heldere en laagdrempelige, tweedaagse GVB cursussen waarbij je na afloop over voldoende kennis beschikt om een goede ronde te spelen. Je leert alle verschillende basisslagen, de etiquette (veiligheid en gedragsregels) en natuurlijk speel je ook een oefenronde in de baan.

De lessen zijn geschikt voor iedereen, je hebt geen ervaring of eigen golfset nodig. Alles is bij de cursus inbegrepen.

Reserveer direct

Baanpermissie en Handicap

Baanpermissie

Een landelijke Baanpermissie wordt na de GVB cursus afgegeven door de golfprofessional. Gegarandeerd! Je Baanpermissie is geldig in heel Nederland en je kunt dus meteen zelfstandig gaan spelen. Je zit dus niet vast aan de golfbaan waar je meedeed met onze GVB cursus. Op welke golfbanen je met je NGF-Baanpermissie terecht kunt kan je zien op de website www.waarkanikgolfen.nl

Handicap 54

Om toegang te krijgen tot ALLE golfbanen heb je een Handicap nodig. Deze haal je snel en simpel door één keer een scorekaart te registreren. Deze scorekaart mag je na de cursus zelf spelen en hier is dus geen examinator bij. Als je dit hebt gedaan dan ontvang je van ons een nieuwe NGF-pas met daarop je handicap. Easy toch?

Je NGF-registratie en golfpas

Binnen je registratie worden je NGF-Baanpermissie, je Handicap en het resultaat van je theorie examen vastgelegd. De registratie wordt verzorgd door Golf Pro-Motion en de kosten (€ 79,- per jaar) zijn tot 31 december bij de cursus inbegrepen. Ook krijg je toegang tot de officiele Golf.nl App, waar je scorekaarten digitaal in kunt voeren en aan je handicap kunt werken.

Je officiele NGF-pas wordt na de cursus thuisgestuurd, en je kunt meteen de baan in!

Let op: jouw NGF-registratie wordt zonder opzegging ieder jaar verlengd. Hoe je de registratie kunt beeindigen lees je hier.

Vervolglessen en activiteiten

Na de cursus profiteer je ook van heel veel voordeel op vervolglessen, wedstrijden, golftripjes naar het buitenland en allerlei andere leuke activiteiten. Daarnaast ben je met je NGF-pas WA verzekerd op de golfbaan en ontvang je twee keer per jaar het blad GolfNL.

Lees hier meer over alle leuke activiteiten van Golf Pro-Motion.