GVB weekend

Golflessen, snel en simpel

Wij organiseren heldere en laagdrempelige arrangementen waarbij je na de lessen over voldoende kennis beschikt om een goede ronde te spelen. Je leert alle verschillende basisslagen, de etiquette (veiligheid en gedragsregels) en natuurlijk speel je ook een oefenronde in de baan.

Je kunt kiezen uit een efficiente Tweedaagse GVB Cursus, of een ontspannen serie van 6 wekelijkse lessen van 2 uur. De lessen zijn geschikt voor iedereen, je hebt geen ervaring of eigen golfset nodig. Alles is bij de cursus inbegrepen.

Reserveer direct

Ontspannen je theorie-examen halen

Je krijgt van ons alles wat je nodig hebt om je te helpen slagen; heldere samenvattingen van de Golfregels, het officiële Regelboekje en je kunt online de ‘echte’ examens oefenen. Twijfel je nog? Doe dan mee aan onze 2 uur durende theoriecursus en je kunt bijna niet meer zakken. Soep en broodjes zijn bij de uitleg inbegrepen.

 

Baanpermissie en Handicap

De Baanpermissie wordt na de cursus afgegeven door de professional. Gegarandeerd. Je Baanpermissie is geldig in heel Nederland en je kunt dus meteen zelfstandig gaan spelen. Op welke banen je met je NGF-Baanpermissie al terecht kunt kun je zien op de handige website www.waarkanikgolfen.nl

Om toegang te krijgen tot alle golfbanen heb je een Handicap nodig. Deze haal je snel en simpel door één keer een scorekaart te registreren. Deze scorekaart mag je na de cursus zelf spelen en hier is dus geen examinator bij. Als je dit hebt gedaan dan ontvang je van ons een nieuwe NGF-pas met daarop je handicap. Easy toch?

Je NGF-registratie en golfpas

Binnen je registratie worden je NGF-Baanpermissie, je Handicap en het resultaat van je theorie examen vastgelegd. De registratie wordt verzorgd door Golf Pro-Motion en de kosten (€ 79,- per jaar) zijn tot 31 december bij de cursus inbegrepen. Ook krijg je toegang tot de officiele Golf.nl App, waar je scorekaarten digitaal in kunt voeren en aan je handicap kunt werken.

Je officiele NGF-pas wordt na de cursus thuisgestuurd, en je kunt meteen de baan in!

Vervolglessen en activiteiten

Na de cursus profiteer je ook van heel veel voordeel op vervolglessen, wedstrijden, golftripjes naar het buitenland en allerlei andere leuke activiteiten. Daarnaast ben je met je NGF-pas WA verzekerd op de golfbaan en ontvang je twee keer per jaar het blad GolfNL.

Lees hier meer over alle leuke activiteiten van Golf Pro-Motion.